Evenementen

Live Action Painting Concert

bij opening van expositie van Ellen de Jongh

“Live Action Painting Concert” bij opening expo Ellen de Jongh in Wilhelminaoord Op zondagmiddag 24 oktober 2021 werd in kunstcentrum “RondoM” in Wilhelminaoord op speciale wijze een fraaie nieuwe expositie geopend, met werken van internationaal vermaard kunstschilderes Ellen de Jongh.

Zij heeft naast een toelichting op haar werk ook samen met pianist Tjako van Schie een live action painting concert verzorgd, waarbij pianist en schilder elkaar ter plekke inspireerden met herfstachtige klanken van de vleugel en kleuren op het doek.

Ellen de Jongh begon in 1987 met het vrij schilderen en maakt sindsdien lyrisch abstract werk geïnspireerd door de landschappen waarin zij woonde en reisde. Haar motto is “Passion for Nature”. Ze exposeerde eerder in onder andere Amerika, Duitsland, Nederland en België.

Tjako van Schie is vanaf 1985 als uitvoerend musicus actief op vele uiteenlopende podia in binnen- en buitenland en bewandelt regelmatig paden buiten de geijkte. Hij is naast bevlogen lyrisch pianist ook docent aan het Amsterdams conservatorium, componist, coach en veelgevraagd begeleider. Hij vervaardigde diverse cd’s die door pers en media geroemd werden.

error: Content is protected !!