Evenementen

Live Action Painting Concert bij opening expo Ellen de Jongh

zondagmiddag 24 oktober om 15.00 uur in kunstcentrum Rondom te Wilhelminaoord

Linthorst Homanstraat 22, 8384EE Wilhelminaoord

Op zondagmiddag 24 oktober om 15.00 zal in kunstcentrum “RondoM” in Wilhelminaoord op speciale wijze een fraaie nieuwe expositie worden geopend, met werken van internationaal vermaard kunstschilderes Ellen de Jongh.

Zij zal naast een toelichting op haar werk ook samen met pianist Tjako van Schie een live action painting concert verzorgen, waarbij pianist en schilder elkaar ter plekke inspireren met herfstachtige klanken van de vleugel en kleuren op het doek.

Ellen de Jongh
Ellen de Jongh begon in 1987 met het vrij schilderen en maakt sindsdien lyrisch abstract werk geînspireerd door de landschappen waarin zij woonde en reisde. Haar motto is “Passion for Nature”. Ze exposeerde eerder in onder andere Amerika, Duitsland, Nederland en België.

Tjako van Schie
Tjako van Schie is vanaf 1985 als uitvoerend musicus actief op vele uiteenlopende podia in binnen- en buitenland en bewandelt regelmatig paden buiten de geëikte. Hij is naast bevlogen lyrisch pianist ook docent aan het Amsterdams conservatorium, componist, coach en veelgevraagd begeleider. Hij vervaardigde diverse cd’s die door pers en media geroemd werden.

Reserveren
Wilt u dit speciale event bijwonen (entree: vrijwillige bijdrage bij uitgang) reserveer dan svp in verband met beperkt aantal plaatsen via tel. 06-53681895 of via email tjschum@gmail.com .

Zaal open
De zaal is open vanaf 14.30 uur, en na afloop is er een gezellige nazit en gelegenheid de expositie te bezichtigen.

error: Content is protected !!