Kunst aan de muur

betekenis

Om een interieur karakter te geven en eigen te maken, is kunst bij uitstek geschikt. Natuurlijk mag het decoratief zijn, maar de wetenschap dat het geen reproductie is, maar het daadwerkelijke unieke werk waar de sporen van de kunstenaar in terug te vinden zijn, geeft het zoveel meer lading en een diepere gelaagdheid.

kenners

Het werk van Ellen is zo’n verrijking voor het interieur, dat bijvoorbeeld Wiechers Woonoase ook graag haar werk bij hun meubelcollectie ophangt.

thuis in kunst

Er zijn van die plekken in huis die wel “iets” kunnen gebruiken.
Dat ongrijpbare “iets” is nou juist waar kunst invulling aan kan geven. Met name de schilderijen van Ellen zijn uitermate geschikt om “iets” toe te voegen aan een ruimte.

kunst in de praktijk

Ook op kantoor of in de praktijk kan een schilderij aan de wand een ruimte net dat beetje extra sfeer geven.
Of het nu gaat om de sfeer waarin u uw klanten ontvangt of om de kwaliteit van de werkplek, de  attentie en oog voor detail zal gewaardeerd worden.

versterken

De schilderijen van Ellen zijn ook heel goed te combineren met beelden. In diverse duo tentoonstellingen met beeldhouwers is gebleken hoe de werken elkaar kunnen versterken.
Dus loopt u met ideeën rond om een beeld of object beter uit de verf te laten komen, dan zijn de doeken van Ellen zeker het overwegen waard. Wij adviseren u graag.

kunst op zicht

Werkt het voor u? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. We brengen een doek graag bij u thuis om het daar op de gewenste plek te plaatsen. U kunt het doek een tijdje op zicht krijgen om het met de lichtval ter plekke te kunnen beoordelen.

error: Content is protected !!